Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Entree Heren 1

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar 1 of 2 mensen die bij de thuiswedstrijden van onze heren 1 de entree willen verzorgen. Het zijn in totaal 10 thuiswedstrijden, meestal op zaterdagavond en soms op zondagmiddag. Je hoeft alleen maar de entrees te innen. Zo kun je alle wedstrijden van heren 1 van heel dichtbij volgen. Wie helpt ons en geeft zich hiervoor op.

We zoeken een activiteitenorganisator.

Wat houdt dit in.

We zoeken iemand die ACTIEF wil zoeken naar activiteiten die geld opleveren voor onze vereniging maar die niet te arbeidsintensief zijn.

Slimme activiteiten die niet teveel tijd voor de organisator/leden kosten zodat we een mooi bedrag kunnen bijverdienen, zonder veel te doen.

Dit aangezien niemand meer tijd heeft.

Wie heeft hier interesse in en wil dit gaan doen voor onze vereniging.

Verder zoeken wij voor het komende seizoen nog extra jeugdleiders, aangezien we volgend jaar waarschijnlijk enkele jeugdteams meer zullen hebben.

Indien mensen interesse hiervoor hebben graag opgeven bij het bestuur.