Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Een vereniging kan alleen bestaan door de inzet van vrijwilligers. Zwart-Wit is er trots op dat er al veel vrijwilligers zijn, maar extra hulp komt altijd van pas. Zo kunnen wij nog beter presteren en iedereen een gezellige vereniging bieden.

Wil jij meehelpen om de vereniging een succes te maken, meld je dan aan via bestuur@hvzwartwit.nl

Denk bijvoorbeeld aan:

• Activiteiten
  • Trainingen
  • Jeugdleiders
  • Scheidsrechters
  • Sponsoring
  • En nog veel meer..

Entree Heren 1

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar 1 of 2 mensen die bij de thuiswedstrijden van onze heren 1 de entree willen verzorgen. Het zijn in totaal 10 thuiswedstrijden, meestal op zaterdagavond en soms op zondagmiddag. Je hoeft alleen maar de entrees te innen. Zo kun je alle wedstrijden van heren 1 van heel dichtbij volgen. Wie helpt ons en geeft zich hiervoor op.