• Oirsbeek, 7 januari 2023

   

  Beste leden, ouders en vrijwilligers van Zwart Wit,

   

  Op 30 november 2022 ben Ik tijdens de Algemene ledenvergadering gekozen om het bestuur te versterken. Voor ZW was dit een zeer speciale dag, onze club bestond die dag namelijk 65 jaar. Voor mij gaf dit er dan ook een extra feestelijk tintje, want binnen het bestuur zijn we overeengekomen dat ik de functie van voorzitter zal gaan bekleden. Leuk extra feitje, Ik ben de eerste vrouwelijke voorzitter van Zwart Wit. Ik neem het stokje over van Lesley, die onze club door de corona jaren heeft geholpen, daarvoor ben ik hem zeer dankbaar. Hij zal het bestuur blijven ondersteunen met zijn talenten.

   

  Voor degene die mij nog niet kennen, Ik ben Diana Pisters, geboren op 2/2/1973 te Heerlen.

  Op mijn 10e ben ik gestart met handballen bij SV Heerlen, waar ik tot 1991 met plezier gehandbald heb, voordat ik de overstap maakte naar HV Zwart Wit.
  Hier werd ik met open armen ontvangen en kwam ik in een team onder hoede van Wim en Lei, die mij meteen bij de club betrokken. Zo heb ik vanaf 1991 diverse activiteiten binnen de club verricht; mijn eerste stappen als jeugdtrainer die ik sinds 1991 nog steeds met veel plezier en passie beleef, bijdrage aan het toernooi, carnaval regelen voor de club, jeugdkamp regelen, ondersteunen van de technische commissie, scheidsrechter bij de jeugd, de Denktank van zwart wit, vertrouwenspersoon, zelf handbalster in diverse teams van de A, dames 1, 2, 3 en de dames recreanten en als mama van liv lekker op de tribune.

  Ik ben getrouwd met Roger Pisters en we hebben twee kinderen, Kian en Liv. Roger fietst op dit moment en staat op de b├╝hne met Rempetemp. Kian voetbalt bij VV Amstenrade, waar ik ook langs de lijn te vinden ben om hem aan te moedigen en Liv handbalt bij onze dames A.

  Mijn andere grote passies zijn Carnaval en lesgeven, ik heb groep 1 en 2 op basisschool de Mheyster in Hoensbroek.

   

  Bij Zwart Wit staat voor mij het gezellig kunnen handballen voorop!
  Waarbij iedereen gezien en gehoord wordt. Waar ieder zijn eigen talenten mag en kan ontwikkelen in een veilige omgeving. Communicatie vind ik erg belangrijk en zullen we aan blijven werken.

  Ik ben dankbaar voor alle vrijwilligers die elke week weer fanatiek klaar staan voor de leden van zwart wit en ik hoop dat iedereen zijn steentje kan en wil bijdrage om de club zo goed te laten draaien. Dus wanneer ik je vergeet te vragen en je wilt ons ondersteunen, horen wij graag van je.

   

   

  Ik wens jullie allemaal een gezond en sportief 2023

  En hopelijk zien wij elkaar vlug.

   

  Sportieve groet,

   

  Diana Pisters

  Voorzitter HV Zwart Wit.