• Welkom op de pagina van de Activiteitencommissie van onze handbalvereniging!

 • Wat doen wij als Activiteitencommissie?

  Zoals de naam al zegt regelen/ondersteunen wij (met hulp van vrijwilligers) de verscheidene activiteiten die plaatsvinden binnen en voor de club. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de chocolade en carnavalsactie. Met deze acties willen we meer clubgevoel creëren en uiteraard net dat ene zakcentje meer verdienen voor de club, waardoor deze nog lang mag bestaan en we ook net dat beetje extra kunnen doen voor onze leden.

 • Wie zijn wij?

  Momenteel bestaat de Activiteitencommissie uit 4 vaste leden.  Hieronder stellen zij zich even voor wie zij zijn, wat zij doen en waarom zij lid zijn van de activiteitencommissie.

 • Cel

  Hi sportieveling,

  Wil jij de tijd nemen om onze te gekke activiteitencommissie beter te leren kennen? Dan zal ik beginnen met mijzelf voor te stellen, mijn naam is Celine van den Elzen. Ik volg de opleiding verpleegkunde en operatieassistente. Naast de opleiding ben ik werkzaam binnen MUMC+.

  Al mijn hele handbalcarrière heb ik mogen handballen bij Zwart-Wit Schinnen! Zoals je leest ben ik niet weg te slaan bij deze te gekke club.

  Zelf handbal ik in het leukste dames senioren 1 team als linksopbouwer of links hoek.

  Naast het sporten en mijn schoolcarrière ben ik te vinden op hardstyle festivals met vrienden.

  Doordat wij te maken hebben (gehad) met de coronacrisis hebben de bardiensten en het opruimen tijdens een festival niet plaatsgevonden. Indien dit opgepakt mag worden, zal ik mij hiervoor 100% gaan inzetten!

  Binnen de activiteitencommissie zorg ik voor de flessenacties. Denk hierbij aan lege flessen die jij kan inleveren in de sporthal, maar ook de lege flessen die ingeleverd kunnen worden bij de supermarkt in ruil voor emballagebonnen die jij dan weer kunt afstaan aan de club.

  Dus als jij nog lege flessen thuis heb staan en de club wil sponseren? Breng de flessen dan snel langs bij de club! Mocht je vragen hierover hebben kun je ten alle tijden vragen naar mij, Celine

 • Kelly

  Hé, wat leuk dat jij een kijkje neemt op de pagina van de activiteitencommissie! Mijn naam is Kelly Tummers en naast mijn bijdrage binnen de activiteitencommissie, handbal ik bij de tofste vereniging en speel ik in het leukste dames 1 team!

  Alweer een tijdje terug ben ik mij bezig gaan houden met de organisatie van de chocoladeactie. Daarna ben ik ook benaderd geworden om na te denken over andere activiteiten die georganiseerd kunnen worden en iets opleveren voor de club. Vanuit daar is de activiteitencommissie in het leven geroepen en met trots kan ik zeggen dat we dat met zijn viertjes goed hebben opgezet!

  Binnen de activiteitencommissie weet ik wel wegwijs met al dat lekkers. Ik houd mij voornamelijk bezig met de chocolade- en carnavalsactie. Daarnaast help ik de andere commissieleden natuurlijk waar dat nodig is. Samen zorgen wij voor de leukste activiteiten om de clubkas te spekken.

  Naast deze hobby ben ik fulltime werkzaam bij Rijkswaterstaat en vind ik het ook erg leuk om gezellig samen te zijn met vrienden en familie of een drankje & dansje te doen met de meiden van het leukste dames 1 team J.

  Heb jij nog leuke ideeën, tips, tops of gewoon een vraag dan hoor ik graag van je! 

 • Jord

  Welkom op de pagina van de activiteitencommissie. Mijn naam is Jord Steegmans, 22 jaar en spelend bij Heren 1 van HV Zwart-Wit. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Accountant en werkzaam bij een Accountantskantoor.

  Sinds 4 jaar ben ik weer terug bij Zwart Wit na een periode te hebben gehandbald bij Sittardia. Plezier en gezelligheid staat met stipt op 1 binnen de club.

  Binnen de activiteitencommissie houd ik me bezig met de ‘Vrienden van Zwart-Wit’. Wij willen meer leden aan deze club binden door middel van diverse acties. Dit doe ik niet alleen, naast de ondersteuning van Stephan, helpt Ivo Hundscheid hier ook aan mee.

  Heb je vragen of tips. Dan hoor ik graag van je! 

 • Stephan

  Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Stephan Offermans, 27 jaar, spelend lid bij de Heren 1 van Zwart Wit en 1 van de 2 jeugdcoaches van het Dames A team.

  Ik kom uit een handbalfamilie (pap en mam zijn oud leden van de club) en speel het handbalspelletje al vanaf de mini’s. Geloof dat het nu het nu valt in de categorie Kabouter of F-jeugd.
  In het dagelijks leven ben ik chemist en werkzaam bij een chemische fabriek als QC Lab Technician waar ik de verantwoordelijkheid over het lab en de analyseapparaten met de daarbij behorende methodes. Naast mijn werk ben ik dus actief als spelend lid bij Heren 1 en jeugdcoach bij de dames A. Dit doe ik beiden met plezier, hoewel mijn teamgenoten zich dat soms afvragen daar ik 9 van de 10 keer vrij serieus ben wanneer ik handbal en altijd wil gaan voor het maximale. Geeft dus regelmatig de nodige discussies 😉

  Als ik niet aan het handballen ben dan kun je me vinden bij de crossfit vereniging waar ik sinds enige tijd geleden lid van ben geworden. Een andere tak van sport waar ik in het begin nooit van had gedacht dat ik het leuk zou vinden. Lekker uitdagend en blijft je pushen om het maximale uit je te halen, sluit goed aan bij hou ik in elkaar zit.

  Wanneer ik niet aan het sporten ben dan zit ik of thuis te genieten van een goede film/serie/game of ergens te genieten van het leven (bij voorkeur met vrienden, maar ook alleen).

  De AC kwam toevallig op mijn pad. Ongeveer 2 jaar geleden ben ik gevraagd door 1 van de andere leden om mee te helpen dit op te zetten, omdat ik als 1 van de weinige hier graag mijn tijd en moeite in wilde steken. Tot op heden geen spijt van gehad en steek hiermee graag mijn aandeel in de club.

  Binnen de Activiteitencommissie ben ik verantwoordelijk voor een paar dingen. De meeste kleinere acties gaan via mij. Helaas zijn dit ook de acties die het hardst getroffen zijn geworden door Corona… Zo hebben we een heel concept opgezet voor Café Grijs, zouden we staan op de Jaarmarkt in Oirsbeek en zouden we zelfs een aandeel hebben in het welbekende Pinkstertoernooi. Verder ben ik de af en toe nodige controleur en houd geregeld de administratie bij voor de AC. Binnen het bestuur ben ik aangewezen als het algehele aanspreekpunt voor AC en zit dus ook regelmatig bij de bestuursvergadering erbij.

 • Zoals u leest heeft ieder lid een eigen taken pakket en verantwoordelijkheid met betrekking tot de activiteiten. Dus schrik niet als u voor de ene actie een bericht krijg van Kelly en voor een andere actie bericht van Jord 😉.

 • Hoe kan je ons helpen?

  Zonder vrijwilligers zijn wij uiteraard niets. Dus wil je graag helpen bij een bepaalde actie of heb je een idee voor een actie dan stuur ons gerust een bericht naar

  activiteitencommissie@hvzwartwit.nl

  Dan zullen wij iemand toewijzen die met u gaat kijken naar de mogelijkheden waar u ons bij kunt of mee kan helpen

   

  Met sportieve groet,

  De Activiteitencommissie HV Zwart Wit Schinnen

  Celine, Kelly, Jord, Stephan