• Welkom op de pagina van de Activiteitencommissie van onze handbalvereniging!

 • Wat doen wij als Activiteitencommissie?

  Zoals de naam al zegt regelen/ondersteunen wij (met hulp van vrijwilligers) de verscheidene activiteiten die plaatsvinden binnen en voor de club. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de chocolade en carnavalsactie. Met deze acties willen we meer clubgevoel creëren en uiteraard net dat ene zakcentje meer verdienen voor de club. Hierdoor hopen we dat Zwart Wit nog lang mag bestaan en we ook net dat beetje extra kunnen doen voor onze leden.

 • Wie zijn wij?

  Momenteel bestaat de Activiteitencommissie uit 2 vaste leden.  Hieronder zullen wij onszelf voorstellen en vertellen wat wij doen binnen de AC.

 • Kelly

  Hé, wat leuk dat jij een kijkje neemt op de pagina van de activiteitencommissie! Mijn naam is Kelly Tummers en naast mijn bijdrage binnen de activiteitencommissie, handbal ik bij de tofste vereniging en speel ik in het leukste Dames 1 team!

  Alweer een tijdje terug ben ik mij bezig gaan houden met de organisatie van de chocoladeactie. Daarna ben ik ook benaderd geworden om na te denken over andere activiteiten die georganiseerd kunnen worden en iets opleveren voor de club. Vanuit daar is de activiteitencommissie in het leven geroepen en met trots kan ik zeggen dat we dat met zijn viertjes goed hebben opgezet!

  Binnen de activiteitencommissie weet ik wel wegwijs met al dat lekkers. Ik houd mij voornamelijk bezig met de chocolade- en carnavalsactie. Daarnaast help ik de andere commissieleden natuurlijk waar dat nodig is. Samen zorgen wij voor de leukste activiteiten om de clubkas te spekken.

  Naast deze hobby ben ik fulltime werkzaam bij Rijkswaterstaat en vind ik het ook erg leuk om gezellig samen te zijn met vrienden en familie of een drankje & dansje te doen met de meiden van het leukste Dames 1 team J.

  Heb jij nog leuke ideeën, tips, tops of gewoon een vraag dan hoor ik graag van je!

 • Hoe kan je ons helpen?

  Zonder vrijwilligers zijn wij uiteraard niets. Dus wil je graag helpen bij een bepaalde actie of heb je een idee voor een actie dan stuur ons gerust een bericht naar

  activiteitencommissie@hvzwartwit.nl

  Dan zullen wij iemand toewijzen die met u gaat kijken naar de mogelijkheden waar u ons bij kunt of mee kan helpen

   

  Met sportieve groet,

  De Activiteitencommissie HV Zwart Wit Schinnen

  Kelly, Ivo