• Welkom op de pagina van de Activiteitencommissie van onze handbalvereniging!

 • Wat doen wij als Activiteitencommissie?

  Zoals de naam al zegt regelen/ondersteunen wij (met hulp van vrijwilligers) de verscheidene activiteiten die plaatsvinden binnen en voor de club. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de chocolade en carnavalsactie. Met deze acties willen we meer clubgevoel creëren en uiteraard net dat ene zakcentje meer verdienen voor de club. Hierdoor hopen we dat Zwart Wit nog lang mag bestaan en we ook net dat beetje extra kunnen doen voor onze leden.

 • Wie zijn wij?

  Momenteel bestaat de Activiteitencommissie uit 4 vaste leden.  Hieronder zullen wij onszelf voorstellen en vertellen wat wij doen binnen de AC.

 • Cel

  Hi sportieveling,

  Wil jij de tijd nemen om onze te gekke activiteitencommissie beter te leren kennen? Dan zal ik beginnen met mijzelf voor te stellen, mijn naam is Celine van den Elzen. Ik volg de opleiding verpleegkunde en operatieassistente. Naast de opleiding ben ik werkzaam binnen MUMC+. 

  Al mijn hele handbalcarrière heb ik mogen handballen bij Zwart-Wit Schinnen! Zoals je leest ben ik niet weg te slaan bij deze te gekke club.

  Zelf handbal ik in het leukste Dames Senioren 1 team als linker opbouwer of linker hoek.

  Naast het sporten en mijn schoolcarrière ben ik te vinden op hardstyle festivals met vrienden.

  Binnen de activiteitencommissie zorg ik voor de flessenacties. Denk hierbij aan lege flessen die jij kan inleveren in de sporthal, maar ook de lege flessen die ingeleverd kunnen worden bij de supermarkt in ruil voor emballagebonnen die jij dan weer kunt afstaan aan de club.

  Dus als jij nog lege flessen thuis heb staan en de club wil sponseren? Breng de flessen dan snel langs bij de club! Mocht je vragen hierover hebben kun je ten alle tijden vragen naar mij, Celine

 • Kelly

  Hé, wat leuk dat jij een kijkje neemt op de pagina van de activiteitencommissie! Mijn naam is Kelly Tummers en naast mijn bijdrage binnen de activiteitencommissie, handbal ik bij de tofste vereniging en speel ik in het leukste Dames 1 team!

  Alweer een tijdje terug ben ik mij bezig gaan houden met de organisatie van de chocoladeactie. Daarna ben ik ook benaderd geworden om na te denken over andere activiteiten die georganiseerd kunnen worden en iets opleveren voor de club. Vanuit daar is de activiteitencommissie in het leven geroepen en met trots kan ik zeggen dat we dat met zijn viertjes goed hebben opgezet!

  Binnen de activiteitencommissie weet ik wel wegwijs met al dat lekkers. Ik houd mij voornamelijk bezig met de chocolade- en carnavalsactie. Daarnaast help ik de andere commissieleden natuurlijk waar dat nodig is. Samen zorgen wij voor de leukste activiteiten om de clubkas te spekken.

  Naast deze hobby ben ik fulltime werkzaam bij Rijkswaterstaat en vind ik het ook erg leuk om gezellig samen te zijn met vrienden en familie of een drankje & dansje te doen met de meiden van het leukste Dames 1 team J.

  Heb jij nog leuke ideeën, tips, tops of gewoon een vraag dan hoor ik graag van je!

 • Jord

  Welkom op de pagina van de activiteitencommissie. Mijn naam is Jord Steegmans, 22 jaar en spelend bij Heren 1 van HV Zwart-Wit. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Accountant en werkzaam bij een Accountantskantoor.

  Sinds 4 jaar ben ik weer terug bij Zwart Wit na een periode te hebben gehandbald bij Sittardia. Plezier en gezelligheid staat met stipt op 1 binnen de club.

  Binnen de activiteitencommissie houd ik me bezig met de ‘Vrienden van Zwart-Wit’. Wij willen meer leden aan deze club binden door middel van diverse acties. Dit doe ik niet alleen, naast de ondersteuning van Stephan, helpt Ivo Hundscheid hier ook aan mee.

  Heb je vragen of tips. Dan hoor ik graag van je! 

 • Stephan

  Welkom op de pagina van activiteitencommissie!

  Ik ben Stephan Offermans, 27 jaar, spelend lid bij de Heren 1 van Zwart Wit en trots jeugdcoach van het Dames A team.

  Ik kom uit een handbalfamilie (pap en mam zijn oud leden van de club) en speel het handbalspelletje al vanaf de mini’s.
  Al enkele jaren ben ik afgestudeerd in de chemische richting en ben werkzaam op een chemische fabriek in het kwaliteitslaboratorium. Hier ben ik verantwoordelijk voor het structuren en het in orde houden van de dagelijkse lab werkzaamheden.

  Naast mijn werk ben ik actief als spelend lid bij Heren 1 en jeugdcoach bij de dames A. Bij beide teams probeer ga ik ervoor om het maximale eruit te halen. Dit tot af en toe de frustratie en vraagtekens bij mijn teamgenoten of bij mijn dames.

  Als ik niet aan het handballen ben dan kun je me vinden bij de crossfit vereniging. Dit is een andere tak van sport, maar het is lekker uitdagend en blijft me pushen om het maximale uit mezelf te halen

  De rest van mijn vrije tijd probeer ik toch te genieten van het leven. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

  De AC kwam toevallig op mijn pad. Ik werd gevraagd door 1 van mijn medeleden of ik mee wilde helpen om dit concept op te zetten. Tot op heden ben ik nog altijd trots lid van de AC en draag hierbij mijn steen bij in de club.

  Voor de AC ben ik het algehele aanspreekpunt en neem regelmatig deel aan de bestuursvergadering om deze geregeld een update te verzorgen. Verder zijn mijn taken binnen de AC om geregeld updates te verzorgen naar de rest van de AC leden en voer de nodige controle uit om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen. Verder zullen de meeste kleinere acties via mij gaan en opgezet worden, dit uiteraard in samenwerking met de bedenker.

 • Zoals u leest heeft ieder lid een eigen taken pakket en verantwoordelijkheid met betrekking tot de activiteiten. Dus schrik niet als u voor de ene actie een bericht krijg van Kelly en voor een andere actie bericht van Jord 😉.

 • Hoe kan je ons helpen?

  Zonder vrijwilligers zijn wij uiteraard niets. Dus wil je graag helpen bij een bepaalde actie of heb je een idee voor een actie dan stuur ons gerust een bericht naar

  activiteitencommissie@hvzwartwit.nl

  Dan zullen wij iemand toewijzen die met u gaat kijken naar de mogelijkheden waar u ons bij kunt of mee kan helpen

   

  Met sportieve groet,

  De Activiteitencommissie HV Zwart Wit Schinnen

  Celine, Kelly, Jord, Stephan