• Beste leden,

Zoals jullie weten organiseren we sinds afgelopen jaar in samenwerking met Hagedoren De Echte Bakker een Carnavalsactie.
    Jullie kunnen dus de lekkerste nonnevotten en berlinerbollen bestellen en mooi meegenomen de clubkas spekken ;)
    Via de link onderaan in dit bericht kunnen de bestellingen geplaatst worden tot 10 februari.
    De bestelling kan afgehaald worden op 13 februari.
    Vanwege de maatregelen worden jullie op een later moment geïnformeerd over de specifieke locatie en tijdslot waarop je de door jouw bestelde bestelling kunt komen ophalen.
    Stuur de link door naar al jouw familie, vrienden en kennissen om zoveel mogelijk bestellingen binnen te krijgen.
    Op deze manier kan iedereen genieten van lekkere nonnevotten of berlinerbollen en wordt ook de vereniging gesteund!

Via de volgende link kunnen bestellingen geplaatst worden: https://www.eenvoudigtebestellen.nl/bij/HVZwartWit/Carnavalsactie2021.html

Heel veel succes en doe jullie best met het ophalen van bestellingen!

Met een sportieve Carnavalsgroet,

De activiteiten commissie