• Vanaf zaterdag 19 september start de Grote Clubactie 2020 !!!
    Ook onze vereniging gaat hier weer aan meedoen!!!

Dit is een mooie kans om extra geld binnen te halen! Eén lot kost 3,00 euro en levert de vereniging
    2,40 euro op. Het idee is eigenlijk heel simpel. De vereniging verkoopt loten en van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas!  Dankzij deze loterij kunnen wij ieder seizoen weer leuke dingen doen en zowel de koper als de verkoper maken kans op leuke prijzen! Kijk op www.groteclubactie.nl voor meer informatie.

Hoe werkt het?
    In de week van 14 september krijgen alle jeugdleden een verkoopboekje. Het verkoopboekje bestaat uit 20 posities voor lotenkopers en 20 bedankbriefjes met deurzegels. Op de voorzijde staat ook een QR-code waarmee je volledig contactloos kunt verkopen. Op 19 september 2020 start de landelijke lotenverkoop. De jeugdleden gaan met de verkoopboekjes langs de deuren en noteren de gegevens van de mensen die een lot willen kopen in de verkoopboekjes. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn/haar bankafschrift ontvangt. Door je persoonlijke QR-code op de voorzijde van het boekje te laten scannen kun je ook online loten aan de deur verkopen, volledig contactloos. We gaan jullie ook weer een persoonlijke link per email sturen waarmee je direct op je eigen verkoop pagina uitkomt. Handig om via Whatsapp of social media loten te verkopen. De verkoopboekjes moeten uiterst zaterdag 14 november ingeleverd worden bij de trainers. De trekking van de loterij is op woensdag 9 december 2020.

De Grote Clubactie organiseert een Kids-verkoopwedstrijd en de 20-loten-actie.
    De Kids-verkoopwedstrijd is een landelijke verkoopwedstrijd waarin de beste lotenverkopers worden beloond door middel van diverse prijzen. Jeugdleden t/m 13 jaar kunnen zich inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd via kids.clubactie.nl, Iedere verkoper die 20 loten of meer heeft verkocht ontvangt een voucher met waardecoupons en kortingsbonnen.
    En…… De vereniging organiseert een eigen verkoopwedstrijd voor de jeugdleden en hun team!
    De beste individuele verkoper en het team met de meest verkochte loten krijgen een prijs! De uitslag wordt bekendgemaakt in december 2020.

De senioren en recreanten leden krijgen ook in september, zoals vorig jaar, 5 contanten loten om deze te verkopen voor 3,00 euro per lot of ze zelf te houden. Bij een automatische incasso van de contributie wordt in de maanden oktober en november een bedrag van 7,50 euro extra afgeschreven. Leden die geen gebruik maken van automatische incasso maken zelf in maand oktober eenmalig het bedrag van 15,00 euro over  naar het rekeningnummer van de vereniging.

Voor iedere verkoper  bestaat de mogelijkheid om Superloten te verkopen! Met Superloten verkoop je in één klap 50 loten voor een bedrag van 150 euro waarvan 120 euro naar de vereniging gaat!
    Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is vooral geschikt om te verkopen aan bestaande sponsors en de lokale bedrijven en winkels in de regio. Een Superlot is een vorm van mini-sponsoring en kan op twee manieren verkocht worden; 1) per eenmalige machtiging of 2) via contante verkoop. De koper van het Superlot betaalt € 150,- en ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot, plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift (eenmalige machtiging) of 50 papieren loten (contante verkoop).

Met zijn allen hopen we deze actie tot een groot succes te brengen!!!

Vragen? Dan kun je contact opnemen met:

Dana Eleveld   tel. 045-5219884 of 06-42887362
    e-mail: fam-eleveld@outlook.com