• Wij doen ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
    Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Wij zijn te vinden bij regio Zuid-Limburg Oost als H.V. Zwart Wit

Van 4 tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging.

Ons doel:
    Na een veelbewogen "coronajaar" willen we dit jaar proberen om zoveel mogelijk jeugdteams te voorzien van nieuwe wedstrijdshirts samen met een aantal aangemelde sponsoren zodat we er zo snel mogelijk met z'n allen weer helemaal piekfijn uitzien in de sporthal.

Wij zijn in 2019 gestart met een nieuwe kledinglijn van Hummel en het omkleden van de eerste teams. Hier is echter veel geld voor nodig en helaas heeft de Corona crisis onze sponsor activiteiten behoorlijk belemmerd waardoor wij een klein half jaar niet actief op zoek zijn kunnen gaan naar nieuwe sponsoren voor kleding en de bestaande sponsoren niet actief hebben kunnen benaderen. Wij willen de opbrengst spenderen aan het omkleden van het team van onze vereniging dat dit het hardst nodig heeft.