• Download de app nu!

  De nieuwe Handbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij HV Zwart Wit bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en HV Zwart Wit afspeelt.

 • Account instellen

  Als je de Handbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Handbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij HV Zwart Wit in de ledenadministratie bekend bent.

  Dit is het email adres waarop je de mailtjes van HV Zwart Wit ontvangt.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij HV Zwart Wit bekend bent.