• PLUS Supermarkt / Best Local DEAL "Spaarkaarten actie"

17 jan 2022
  • Beste,

Dit jaar is Best Local DEAL samen met PLUS Supermarkt filialen Danny Rosenboom Hoensbroek en Linssen Heerlen (Heerlerheide) een Spaarkaarten actie gestart.

Bij elke €10,- aan boodschappen krijg/vraag je een sticker aan de kassamedewerker.

Een volle spaarkaart, met 30 stickers, kun je bij de trainer inleveren of leg je in het postvakje van het bestuur (kast 2).

Wij krijgen als vereniging € 3,- per ingeleverde volle spaarkaart.

Dit is alweer een leuke gratis spaaractie van PLUS Supermarkten waarmee we een mooi geldbedrag kunnen ophalen voor de vereniging.

Winkel je bij (of familie leden/vrienden) een van deze twee PLUS filialen, vraag dan om de spaarkaart stickers en lever deze in bij de trainer.

Nieuwe spaarkaarten liggen in kast 2.

Op de spaarkaart staat de naam van filiaal Danny Rosenboom Hoensbroek of Linssen Heerlen.

Wij willen jullie nu alvast bedanken voor jullie inzet en PLUS Danny Rosenboom en PLUS Linssen voor deze leuke actie.

Met sportieve groet,

De sponsor commissie en het bestuur.