• Beste leden en handbal liefhebbers,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.
    Met Rabo ClubSupport bied de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank.
    Leden mogen alleen op clubs van hun eigen lokale bank stemmen.
    Door in te loggen in de Rabo app of op de Rabo website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Tijdslijn
    Start stemperiode - 5 oktober
    Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt.
    Einde stemperiode - 25 oktober
    De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk.
    November
    Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

Bedankt voor jullie stem!

Met sportieve groet,

HV Zwart Wit