• Vrienden van Zwart Wit

Welkom op de pagina van de Vrienden van Zwart Wit!

Wat is de Vrienden van Zwart Wit?

De vrienden van Zwart Wit heette vroeger in de zwart witte tijd de ‘’Club van 50’’. Het oude club van 50 bleek ietwat verwaarloosd te zijn geworden doordat niemand echt hierover ging, het bungelde maar aan een draadje wat hoorde bij de club.

Nu word de draad weer opgepakt door de Activiteitencommissie en dan met name Jord Steegmans. Jord ,met ondersteuning van Stephan, gaat ervoor zorgen in samenwerking met de rest van de Activiteitencommissie en met hulp van de Sponsorcommissie dat de draad voor een hele lange tijd niet meer los komt van de club.

Wat houdt de Vrienden van Zwart Wit in?

De Vrienden van Zwart Wit is opgedeeld in 3 clubs. Een Club Vrienden van 20, een Club Vrienden van 50 en een Club Vrienden van 100.

Dit wilt zeggen dat wanneer u lid word van de Club Vrienden van 50 dat u jaarlijks een bedrag van 50 euro geeft/sponsort/doneert en wat nog meer synoniemen je ervoor kunt verzinnen. Hiertegenover staat natuurlijk dat wij als club niet alleen maar doen innen maar ook daadwerkelijk iets willen betekenen voor u.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld enkele Vouchers voor bijvoorbeeld een gratis autowasbeurt of enkele consumpties op ons welbekende Pinkstertoernooi tijdens het kampioenenbal.

Wat wilt Zwart Wit bereiken met de Vrienden van Zwart Wit?

Het antwoord is redelijk simpel. Meer betrokkenheid bij de club.

Net als meerdere clubs is ook Zwart Wit online te vinden op sociale media zoals Facebook en Instagram. Met de Vrienden van Zwart Wit willen we de leden ook daadwerkelijk meer betrekken bij het clubleven om bijvoorbeeld eens echt wedstrijdbeleving te hebben in plaats van achter een scherm. Of zelf ervaren hoe hard de jeugd auto’s doet wassen om zo veel kosten van hun jeugdkamp te betalen. Keihard meelachen, springen, dansen, drinken op ons clubfeest.

• Wat kan ik verwachten wanneer ik Lid word van de Vrienden van Zwart Wit?

De belangrijkste vraag is het niet?

Word u lid van de Vrienden Club van 20 dan kunt u rekenen op:

• 1x gratis entree bij een senioren (beker)wedstrijd
    • Een gratis consumptie op het kampioenenbal van de Handball Cup Oirsbeek (volksmond Pinkstertoernooi)
    • Een kerstkaart met de nodige bedankjes in de brievenbus

Word u lid van de Vrienden Club van 50 dan kunt u rekenen op:

• 1x gratis entree bij een senioren (beker)wedstrijd
    • Een paar gratis consumptie op het kampioenenbal van de Handball Cup Oirsbeek (volksmond Pinkstertoernooi)
    • Een kerstkaart met de nodige bedankjes in de brievenbus
    • Een Voucher voor een gratis autowasbeurt wanneer de jeugd weer auto’s gaat wassen voor hun jeugdkamp
    • Een pinksterlot voor de pinksterloterij. Trekking uiteraard met het Pinkstertoernooi
    • Een Chocolade verassing namens de club t.w.v. €5,-

Word u lid van de Vrienden Club van 100 dan kunt u rekenen op:

• 1x gratis entree bij een senioren (beker)wedstrijd
    • Een stuk of 4 gratis consumptie op het kampioenenbal van de Handball Cup Oirsbeek (volksmond Pinkstertoernooi)
    • Een kerstkaart met de nodige bedankjes in de brievenbus
    • Een paar pinksterloten voor de pinksterloterij. Trekking uiteraard met het Pinkstertoernooi
    • Een Chocolade verassing namens de club t.w.v. €8,-

Hoe kan ik mij aanmelden voor de Vrienden van Zwart Wit?

Aanmelden gaat vrij simpel. U stuurt gewoon een bericht naar vriendenvan@hvzwartwit.nl en vermeld erbij van welke Vrienden Club u lid wilt worden.

Wij registreren dit dan en zullen dan met u regelen of u eenmalig het bedrag wilt storten of verdeeld over een periode.

Als ik nog meer vragen heb bij wie moet ik zijn?

Vragen over de Vrienden van Zwart Wit kun u mailen naar vriendenvan@hvzwartwit.nl

U kunt ook ons aanspreken in de winkel of op de handbalvereniging uiteraard.

Het liefst niet als we aan het trainen zijn of een wedstrijd spelen 😉

Veel sportieve groeten,

Ivo, Jord en Stephan.